<< vissza a főoldalra

az Ön otthona 27,5m2-en

Eladási ár: 24,9 millió Forint

Költözés: 2023. február

Veszprém, Damjanich J. u.

Trendi konyha
Csodálatos élettér 27,5m2-en
Minden igényt kielégítő konyha
Napsütötte nappali
Hálószoba hatalmas gardróbszekrénnyel
Étkezősarok
Kikapcsolódás a nappaliban
Külön WC helyiség
Kádas fürdőszoba

Lássuk a részleteket...

Az alaprajz (27,5m2)

Ez a földszinti kis lakás igazi kuriózum a lakótelepen, hiszen közvetlenül az utcáról van a bejárata. Nem kell a lépcsőházban a lift, vagy a szomszédok zaját hallgatnia. Önálló bejárattal és kiváló elrendezéssel álmodtuk meg, hogy lehetőség szerint minden helyet kapjon, ami egy komfortos és kényelmes otthonban szükséges. 

Hálószoba

Külön hálószoba szolgálja az Ön privát szféráját és kényelmét, hogy ne a nappali kanapén kelljen aludnia, ahol a vendégeit is fogadja. A hálószobában hatalmas gardróbszekrénynek terveztünk helyet, hogy minden ruhája és kiegészítője rendezetten legyen tárolva.

Nappali

Ha áthívja a barátait, vagy a rokonokat, akár négyen- öten is elférnek a nappaliban, amit fénnyel áraszt el a délutáni napsütés. A nappali TV kiállással kerül átadásra.

Előszoba/közlekedő

Nem kell a lépcsőházban a lift, vagy a szomszédok zaját hallgatnia. Önálló bejárattal és kiváló elrendezéssel álmodtuk meg, hogy lehetőség szerint minden helyet kapjon, ami egy komfortos és kényelmes otthonban szükséges. Az előszobában egy beépített szekrény már adott, amely elnyeli a mindennapos és a ritkán használt holmikat egyaránt. A mosógép is itt helyezhető el.

Konyha/ étkező

A konyhában megtalál minden fontos funkciót, ami egy finom vacsora elkészítéséhez szükséges: mosogató, modern és gazdaságos indukciós főzőlap két zónával, hely a hűtőszekrénynek és a mikrónak. A konyhabútor IKEA METHOD kombináció, mely benne van a lakás vételárában.

Fürdőszoba/ különálló WC

A fürdőszobába kis méretű kádat terveztünk, hogy kedvére elmerülhessen egy kád forró vízben, vagy akár zuhanyozhat is, ha úgy kívánja. A fürdőszobai mosdószekrény (ami benne van az árban) minden pipereholmit elnyel, hogy azok ne legyenek szem előtt. A WC külön ajtóval a fürdőszobából nyílik.

MŰSZAKI LEÍRÁS

Töltse le a 27,5m2-es kis lakás műszaki leírását az alábbi gombra kattintva!

Tudja, mit kapni ma 24,9 millió Forintért?

Az ingatlan.com -on ma mindössze két ingatlant találtunk Veszprémben 24,9 millió Forint alatt.  Egy munkásszállót a Házgyári úti „pokoli tornyban” (no komment) és egy lepattant garzonlakás 3/4 tulajdonrészét, ami elég kétes ügyletnek tűnik a hiányzó 1/4 rész nélkül. Közös bennük, hogy egyik sem költözhető, teljesen felújítandó állapotú. Ennyi pénzért nincsen ma még csak költözhető állapotú ingatlan sem Veszprémben. (2022. novemberi adat)

Akkor mégis miért csak ennyibe kerül?

Ez a kis lakás egy 56m2 alapterületű, külön helyrajzi számon szereplő, földszinti, tulajdoni lapon „üzlethelyiség” megjelölésű ingatlan megosztásával, újonnan kerül kialakításra, egy másik, 28,5m2-es kis lakással együtt. A két kis lakás fizikailag és műszakilag, energetikailag is teljesen elkülönül egymástól. Külön bejárat, külön közművek (külön villanyóra, külön vízórák és külön távhő szolgáltatás) vannak mindkét lakáshoz, egymástól teljesen függetlenül. A kis lakások ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással már rendelkeznek. Ennek értelmében mindkét kis lakás tulajdonosa 50% tulajdonjogot vásárol pontosan körülírt, műszakilag, fizikailag és energetikailag elkülönülő, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással. Ha Ön saját lakhatása céljára, vagy befektetési céllal szeretne egy teljesen felújított kis lakást vásárolni, s nem probléma Önnek a készpénzes fizetés, akkor ez remek lehetőség, hogy piaci ár alatt jusson csodálatos új otthonához.

Készen áll a vásárlásra?

Esetleg még kérdései vannak?

Keressen bizalommal!

+36 70 544 3141

hello@veszpremiapartmanok.hu