<< vissza a főoldalra

az Ön otthona 28,5m2-en

Eladási ár: 25,5millió Forint

Költözés: 2023. február

Veszprém, Damjanich J. u.

Amerikai konyhás nappali
Csodálatos élettér 28,5m2-en
Minden igényt kielégítő konyha
Nappali- étkező, kilátással a parkra
Hálószoba hatalmas gardróbszekrénnyel
Dolgozósarok a nappaliban
Meghitt hálószoba
Fürdőszoba mosógéppel
Kádas fürdőszoba

Lássuk a részleteket...

Az alaprajz (28,5m2)

Ez a földszinti kis lakás igazi kuriózum a lakótelepen, hiszen közvetlenül az utcáról van a bejárata. Nem kell a lépcsőházban a lift, vagy a szomszédok zaját hallgatnia. Önálló bejárattal és kiváló elrendezéssel álmodtuk meg, hogy lehetőség szerint minden helyet kapjon, ami egy komfortos és kényelmes otthonban szükséges. 

Hálószoba

Külön hálószoba szolgálja az Ön privát szféráját és kényelmét, hogy ne a nappali kanapén kelljen aludnia, ahol a vendégeit is fogadja. A hálószobában hatalmas gardróbszekrénynek terveztünk helyet, hogy minden ruhája és kiegészítője rendezetten legyen tárolva.

Nappali- étkező

Ha áthívja a barátait, vagy a rokonokat, akár négyen- öten is elférnek a nappaliban. A kis étkezősarok kiválóan alkalmas egy meghitt, gyertyafényes vacsorához. Ha pedig home office-ban dolgozna, a kis dolgozósarokban azt is megteheti.

Előszoba

Nem kell a lépcsőházban a lift, vagy a szomszédok zaját hallgatnia. Önálló bejárattal és kiváló elrendezéssel álmodtuk meg, hogy lehetőség szerint minden helyet kapjon, ami egy komfortos és kényelmes otthonban szükséges. Az előszobában tágas gardróbszekrény elhelyezésére van lehetőség, amely elnyeli a mindennapos és a ritkán használt holmikat egyaránt. 

Konyha

A konyhában megtalál minden fontos funkciót, ami egy finom vacsora elkészítéséhez szükséges: mosogató, modern és gazdaságos indukciós főzőlap két zónával, hely a hűtőszekrénynek és a mikrónak. A konyhabútor IKEA ENHET kombináció, mely benne van a lakás vételárában.

Fürdőszoba

A fürdőszobába kis méretű kádat terveztünk, hogy kedvére elmerülhessen egy kád forró vízben, vagy akár zuhanyozhat is, ha úgy kívánja. A mosógép is a fürdőszobában kap helyet. A fürdőszobai mosdószekrény (ami benne van az árban) minden pipereholmit elnyel, hogy azok ne legyenek szem előtt.

MŰSZAKI LEÍRÁS

Töltse le a 28,5m2-es kis lakás műszaki leírását az alábbi gombra kattintva!

Tudja, mit kapni ma 25,5millió Forintért?

Az ingatlan.com -on ma mindössze három ingatlant találtunk Veszprémben 25,5 millió Forint alatt.  Egy munkásszállót a Házgyári úti „pokoli tornyban” (no komment), egy lepattant garzonlakás 3/4 tulajdonrészét, ami elég kétes ügyletnek tűnik a hiányzó 1/4 rész nélkül, és egy kifejezetten rossz állapotú másfélszobás lakást, amely végrehajtás alatt áll. Közös bennük, hogy egyik sem költözhető és teljesen felújítandó állapotú. Ennyi pénzért nincsen ma még csak költözhető állapotú ingatlan sem Veszprémben. (2022. novemberi adat)

Akkor mégis miért csak ennyibe kerül?

Ez a kis lakás egy 56m2 alapterületű, külön helyrajzi számon szereplő, földszinti, tulajdoni lapon „üzlethelyiség” megjelölésű ingatlan megosztásával, újonnan kerül kialakításra, egy másik, 27,5m2-es kis lakással együtt. A két kis lakás fizikailag és műszakilag, energetikailag is teljesen elkülönül egymástól. Külön bejárat, külön közművek (külön villanyóra, külön vízórák és külön távhő szolgáltatás) vannak mindkét lakáshoz, egymástól teljesen függetlenül. A kis lakások ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással már rendelkeznek. Ennek értelmében mindkét kis lakás tulajdonosa 50% tulajdonjogot vásárol pontosan körülírt, műszakilag, fizikailag és energetikailag elkülönülő, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással. Ha Ön saját lakhatása céljára, vagy befektetési céllal szeretne egy teljesen felújított kis lakást vásárolni, s nem probléma Önnek a készpénzes fizetés, akkor ez remek lehetőség, hogy piaci ár alatt jusson csodálatos új otthonához.

Készen áll a vásárlásra?

Esetleg még kérdései vannak?

Keressen bizalommal!

+36 70 544 3141

hello@veszpremiapartmanok.hu